sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Cliffs of Moher, Craft Village and last moments

Viimeiset kolmepäivää oli mahtavia, mutta haikeita. Maanantaina oltiin Cliffs of Moherilla Alman ja Sabinan kanssa, oltiin super onnekkaita sään kanssa eikä tuulikaan ollut niin paha kuin olisi voinut olla. Annan kuvien puhua puolestaan, koska maisemat oli sanoin kuvaamattoman upeita!






Tiistaina saatiin ylimääräinen vapaapäivä koulusta, koska oli vanhimman tytön Katen confirmaatio ja käytiin vihdoin Caft Villagessa, joka on pieni käsitöiden kylä Spiddalissa.




Siellä oli paljon kaikenlaista, ja löydettiin täydellinen lahja Katelle. Pieni sininen salmiakin muotoinen kaulakoru.
Host perheen luona saatiin kunnon ruokaa ja maistettiin kunnolla lammasta (on meinaa hyvää!) ja juteltiin todella paljon Noelin äidin kanssa. Huomattiin Noelin äidin kanssa että meillä on todella paljon yhteistä ja ymmärretään toisiamme ihan täydellisesti! (oinaita ollaan molemmat hehe) Meillä oli jokin maaginen yhteys ja päätin ottaa hänen elämän mottonsa käyttöön (ainakin kovin yritän!) joka oli aika klisee: "Kohtelen muita niinkuin haluaisin itseääni kohdeltavan", mutta naisen sanoin suhteellisen vaikea välillä muistaa,
-------------------------------------------------
Keskiviikkona oltiin koulussa, käytiin lounastamassa ja koulun jälkeen mentiin Spanish Archiin Linin, Darraghin, Roryn, Robinin ja Alman kanssa viettämään viimeistä päivää nautiskellen upeasta ulkoilmasta, pitsasta ja alkoholista.

Meidän piti tosiaan mennä ajoissa Alman kanssa pakkaamaan ja hyvästelemään, mutta ilta venyi myöhään, joten soitettiin Marielle. Oli vaikeampi lähteä kun tuli lisää ihania ihmisiä Anthony, Linda ja Noora. Juteltiin, otettiin kuvia, Alma kävi uimassa ja myöhemmin kun Alma oli kuiva ja käynyt vaihtamassa vaatteet päälleen mentiin Roisin Dubh pubiin ja jatkettiin rupattelua.


Myöhään yöllä kun muut olivat lähteneet mentiin Robinin, Linin ja Alman kanssa syömään ja sitten Spiddaliin pakkaamaan. Sinä yönä mä nukuin tunnin ja Alman ei yhtään. Herätys oli 6 ja molempia itketti lähteä. Hyvästeltiin vielä Sabina, herätettiin Robin ja Lin ja lähdettiin Noelin kanssa kohti Galwayn bussi asemaa josta bussi lähti lentokentälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti